Meny
2018-07-16   Vecka: 29
Västra Götaland

Företagsmat AB

  Hem /   Restaurang

Företagsmat ab startades i Göteborg med att sälja fruktkorgar till företag i närområdet. När vi fick möjligheten att ta över en industrilokal som var livsmedelsanpassad. Började vi att utveckla sortimenet utefter vad kunderna efterrågade och idag ser vi oss som en helhetsleverantör av resturangmat till företagens lunchrum. Idag har Företagsmat AB sitt lager och huvudkontor i Mölnlycke och levererar till kunder runt Storgöteborg. 


Affärsidè 
Företagsmat ab skall genom matleveranser till företag vara en leverantör som kunden alltid kan ringa till och få speciall anpassade leveranser till sitt företag.


Vision
Genom att vara lyhörd på kundens önskemål skall vi bli kunden/medarbetares första val vid matleveranser. Tillsammans med kunden skall vi göra deras anställda nöjadare, friskare och gladare.

 En helhetsleverantör av resturangmat till företagens lunchrum!

 031-92 22 82

 order@foretagsmat.se

 Växthusvägen 6, 435 33 Mölnlycke

 www.foretagsmat.se

Firma24   Inlagd: 2017-11-30

Källa: Firma24
Företagsmat AB

Företagsmat AB


Restaurang

Yrken & branscher: thaimat, kinamat, persiskmat, mat med rötterna i svensk tradition. Här hittar du företagssidor inkl. bild, beskrivning, kontaktuppgifter, erbjudande och annan information till företag samt nyttiga tips och råd. Kategorin   Restaurang innehåller flera artiklar.